Gasfles vat vlam tijdens werkzaamheden aan woning in Eindhoven

0
Door de brand ontstond schade aan het dak van de woning. Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

EINDHOVEN – Tijdens werkzaamheden aan een woning aan de Geldropseweg in Eindhoven heeft een gasfles door nog onbekende oorzaak vlam gevat. Door de brandende gasfles zou een gedeelte van het dak vlam hebben gevat. De brand werd omstreeks 13:30 uur gemeld bij de meldkamer. 

Een gasfles zou de oorzaak van de brand zijn geweest. Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Geen gewonden
Twee brandweervoertuigen kwamen ter plaatse. De brandweermannen hebben  het dak van de woning geblust en gecontroleerd. Hoe groot de schade aan het dak is is niet bekend. Er vielen voor zover bekend geen gewonden. 

 

Foto’s: Sem van Rijssel – SQ Vision 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1302″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]