Hennepkwekerij in brand bij garagebedrijf in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Bij een garagebedrijf aan de Goirkekanaaldijk in Tilburg is dinsdagmorgen rond 9.40 uur brand uitgebroken. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen. Tijdens het blussen bleek het al snel te gaan om een hennepplantage die in brand stond.

Foto: Jack Brekelmans / Fotoperburo-BMS

Verborgen ruimte
De brandweer was het vuur snel meester, om de ruimte te betreden werden er aan de voorzijde enkele ramen ingeslagen. De hennepplantage zat verborgen in een ruimte van 6 bij 4 meter. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de hennepplantage. Hoe groot de schade is die werd aangericht is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1297″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1298″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS