Tilburger (21) gewond bij steekpartij op kermis

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Een 21-jarige man uit Tilburg raakte maandag op dinsdagnacht 25 juli rond 00.30 uur gewond bij een steekincident op de Telegraafstraat in Tilburg. De politie onderzoekt de zaak.

Aanspreekbaar
Surveillerende agenten werden rond die tijd door omstanders geattendeerd op een incident in die straat. Toen de agenten poolshoogte namen, troffen zij een man met steekwonden in het lichaam aan. Het slachtoffer was aanspreekbaar en werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier is hij aan zijn verwondingen behandeld. Hij is stabiel en buiten levensgevaar.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Onderzoek
De politie onderzoekt de zaak. Verschillende getuigen hebben een verklaring afgelegd en camerabeelden worden onderzocht. Op dit moment is er nog niemand aangehouden. Uit eerste onderzoek lijkt het erop dat de vermoedelijke dader en het slachtoffer elkaar kennen.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media