Audi crasht op Burgemeester Bechtweg in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een Audi is dinsdagavond omstreeks 22.30 uur gecrasht op de Burgemeester Bechtweg in Tilburg. De automobilist reed samen met zijn bijrijder over de Burgemeester Bechtweg in de richting van de Midden-Brabantweg toen het net na de kruising met de Stokhasseltlaan mis ging. In een flauwe bocht raakte de bestuurder de macht over het voertuig kwijt en botste vervolgens vol op een ANWB paal om vervolgens midden op de rijbaan tot stilstand te komen. De brokstukken van het voertuig lagen verspreidt over de weg.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Bestuurder naar ziekenhuis
De bestuurder is door voorbijgangers uit zijn voertuig gehaald in afwachting van de komst van een ambulance. Beide inzittenden zijn door ambulancebroeders onderzocht, de bijrijder raakte licht gewond en kon na behandeling zijn weg weer vervolgen. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft het wrak getakeld en afgevoerd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1303″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS