Brommerrijder lichtgewond bij ongeval met tractor op kruising in Oosterhout

0
De brommerrijder reed tegen de tractor aan. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Een brommerrijder is woensdagmiddag gewond geraakt toen hij op de kruising met de Kanaalstraat in botsing kwam met een tractor. Omstanders verklaren dat de bestuurder van de brommer achter een voertuig reed wat afsloeg de Kanaalstraat in.

De bestuurder van de brommer raakte lichtgewond. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Lichtgewond
De tractor kwam vanuit de Kanaalstraat en wilde de Statendamweg op rijden maar zag de brommer over het hoofd. het slachtoffer is in de gealarmeerde ambulance door het ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Onderzoek
De brommer raakte door de klap zwaar beschadigd. De tractor had geen schade. De bestuurder van de tractor kwam met de schrik vrij. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. 

De brommer raakte fors beschadigd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1305″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]