(VIDEO) Motorrijder zwaargewond bij aanrijding op Beneluxweg in Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Een motorrijder is woensdagmorgen zwaargewond geraakt toen hij op de Beneluxweg in Oosterhout op een auto botste. De auto kwam vermoedelijk uit de Vondellaan en zag de motorrijder over het hoofd. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van een ter plaatse gekomen traumahelikopter is daarbij meegereden om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

De politie is een uitgebreid sporenonderzoek begonnen. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Getuigenoproep
De politie is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en heeft op social media een dringende getuigenoproep geplaatst. Heeft u het ongeval zien gebeuren? Bel dan met de politie op 0900-8844.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1304″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]