Politie controleert verkeer op A67 bij Hapert

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

HAPERT – De politie heeft donderdagmiddag op de A67 tussen Eindhoven en de Belgische grens het verkeer gecontroleerd. De agenten keken tussen Eersel en Hapert of de bestuurders niet te hard reden, geen alcohol gedronken en of ze niet hun mobiele telefoon in de hand hadden tijdens het rijden. Er zouden diverse blaastesten zijn afgenomen en bekeuringen zijn uitgeschreven maar over de resultaten van de controle is nog niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1310″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision