Vier auto’s betrokken bij ongeval op A16 bij Breda

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval op de A16 bij knooppunt Zonzeel bij Breda zijn in totaal vier voertuigen betrokken. Volgens een bestuurder die op de A16 reed werd hij aangereden door een andere automobilist waardoor beide bestuurders met hun auto in de berm kwamen naast de toerit van de a59 naar de A16. Daarbij werden nog twee andere voertuigen geraakt.

Bergers hebben de voertuigen getakeld en afgevoerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Lichtgewond
Een bestuurder werd in de ambulance nagekeken maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Bergers zijn ter plaatse om drie voertuigen te takelen.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1311″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]