Vrachtwagen belandt in vangrail op A58 bij Tilburg

0
De vrachtwagen belandde in de vangrail. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een vrachtwagenchauffeur is donderdagochtend door nog onbekende oorzaak met zijn vrachtwagen in de vangrail langs de A58 terecht gekomen. Het ongeval vond plaats nabij de splitsing waar je links richting Den Bosch kan en rechts richting Eindhoven. Het incident werd eerst als vrachtwagenbrand gemeld maar van een brand was geen sprake. 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Afgesloten
Mogelijk is de vrachtwagen met een ander voertuig in botsing gekomen. De A58 is in de richting naar Den Bosch afgesloten voor het verkeer, de rijstrook richting Eindhoven is wel open. De vrachtwagencombinatie zal door een bergingsbedrijf uit de vangrail worden getakeld. Naar verwachting wordt de weg omstreeks 15:00 uur weer vrijgegeven.