(VIDEO) Vrouw ernstig gewond na eenzijdig ongeval A16 Breda

0

BREDA – Op de A16 bij Breda is woensdagavond een vrouw ernstig gewond geraakt. Ze kwam vanaf de richting Antwerpen, toen ze tussen knooppunt Galder en de afslag Rijsbergen door onbekende oorzaak vermoedelijk tegen de linkervangrail aan reed. Vervolgens schoof de auto over de drie rijstroken en de vluchtstrook, en eindigde in een sloot die haaks op de snelweg ligt.

Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Traumahelikopter
Naast meerdere ambulances kwam ook de brandweer en een traumahelikopter ter plaatse. De arts uit de traumahelikopter heeft het ambulancepersoneel ondersteund tijdens het behandelen van de vrouw. Het slachtoffer is vervolgens met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, de trauma-arts is met de ambulance meegereden. 

Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Berger
Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1307″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]