Weer autobranden in Tilburg, bewoner ziet vrouw weglopen

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – In totaal gingen er drie auto’s in vlammen op bij twee autobranden in Tilburg. Rond half vijf kreeg de brandweer de eerste melding van een autobrand aan de Palestrinastraat in Tilburg-Noord. Daar stonden twee auto’s in lichterlaaie. Een Volkswagen Golf en een Bmw brandde volledig uit, een buurtbewoner kon nog net haar voertuig welke naast stond geparkeerd verplaatsen. Het vuur begon volgens een omstander bij de Volkswagen en sloeg over naar de BMW.

Twee auto’s gingen in vlammen op. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Vrouw
Volgens deze buurtbewoner zag hij, toen hij na een toiletbezoek even over de parkeerplaats heen keek, een vrouw de auto aansteken en wegrennen. 

Van de auto’s bleef niet veel meer over. Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Onderzoek
De brandweer heeft de voertuigen geblust , de politie heeft om de uitgebrande voertuigen linten gespannen zodat later op de dag de technische recherche een onderzoek gaat houden naar de toedracht van de brand.

Niet veel later was het in de Trappistenstraat raak. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Trappistenstraat
Niet veel later werd een autobrand gemeld aan de Trappistenstraat in Tilburg. Ook hier ging een voertuig in vlammen op. Het voertuig stond geparkeerd voor een garage welke flinke schade opliep door de brand. Ook hier wordt brandstichting niet uitgesloten, de technische recherche gaat later op de dag een onderzoek doen naar de toedracht van de brand.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS en Jules Vorselaars – JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1308″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]