Brand in voormalig schoolgebouw in Etten-Leur

0
De brandweer was snel ter plaatse. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

ETTEN-LEUR – In een voormalig schoolgebouw aan de Banakkerstraat in Etten-Leur is vrijdagavond brand uitgebroken. Door nog onbekend oorzaak zou een gordijn in brand zijn gevolgen. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en kon erger voorkomen.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Anti-kraak
Het voormalig schoolgebouw wordt nu gebruikt om te wonen via en anti-kraak constructie. 

Niemand gewond
De brandweer heeft de brand geblust en heeft het pand geventileerd. Voorzover bekend raakte er niemand gewond. wel werd een bewoonster uit voorzorg nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel. De vrouw is ter plaatse behandeld maar hoefde niet mee. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1319″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]