Brand in vrachtwagencontainer op N397 in Eersel

0
Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Foto: Berry van Gaal - SQ Vision

EERSEL – Een deel van de weg tussen Valkenswaard en Eersel, de N379, is vrijdagmiddag enige tijd afgesloten geweest vanwege een brandende container. De container stond op een vrachtwagen toen die in brand vloog. De chauffeur slaagde er in de container van de wagen te krijgen, waarna de brandweer het vuur bluste. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Brand in een container. Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Graafmachine
De container is leeggegooid en brandweer heeft afgeblust. Een graafmachine met grijper heeft alles overgeladen naar een tractor met laadbak.

 

Foto’s: Berry van Gaal – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1317″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]