Brandweer rukt uit voor melding agrarische brand Oosterhout

0
De brand woedde in een container op het terrein. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – De brandweer is donderdagavond laat uitgerukt na een melding van een brand in een bedrijfspand aan de Everdenberg in Oosterhout. Bij aankomst werd door personeel van een tegenoverliggend bedrijf gewezen naar een buitenbrand aan de overkant.

De brandweer had de containerbrand snel onder controle. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Containerbrand
Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een containerbrand die snel onder controle was door de brandweer. Na het blussen van de containerbrand is de brandweer weer retour naar de kazerne gegaan. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1312″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]