Camping Fort Oranje maandag gedeeltelijk ontruimd

0
De ingang van Fort Oranje. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RIJSBERGEN – Een gedeelte van Camping Fort Oranje zal maandagochtend ontruimd worden. Bewoners van het F-veld hebben donderdagmiddag een brief van de gemeente Zundert gehad waarin staat dat de bewoners de caravans moet leegruimen en de camping maandagochtend voor 8:30 uur hebben verlaten. 

Geen vervangende woonruimte
Voor deze bewoners is geen vervangende woonruimte gezocht door de gemeente Zundert. Volgens de woordvoerster zijn het mensen die “zelfredzaam” zijn. Er lijkt echter geen rekening worden gehouden dat deze mensen niet zomaar gelijk nieuwe woonruimte hebben. 

De brief die de bewoners van veld F hebben gehad.

Brief op de caravan 
Bewoner Jerry is geen arbeidsmigrant maar zal ook zijn caravan moeten verlaten. ,,Ik woon hier samen met m’n vriendin en m’n honden. Deze brief zat vanmiddag op m’n caravan geplakt’’, zegt hij terwijl hij de brief van de gemeente openvouwt.