(VIDEO) Politie schiet verdachte neer na poging beroving Zundert

0

ZUNDERT – In Zundert heeft de politie vrijdagmiddag een verdachte in zijn arm geschoten na een mogelijke poging van beroving. De politie hield in totaal vijf personen aan. Volgens een Facebookpagina hebben leden van een arrestatieteam de aanhoudingen verricht. 

De politie heeft de omgeving afgezet. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Onderzoek
Wat er precies gebeurd is wordt nog onderzocht door de politie. Onduidelijk is of het om een beroving van de Rabobank gaat of dat er elders een beroving heeft plaatsgevonden. 

De bestelbus werd klemgereden door de politie. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

 

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1316″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]