Politie stuit op enorme hoeveelheid gestolen auto-onderdelen na achtervolging

0
Foto: Bart Meesters - Meesters Multimedia

DEN BOSCH – Bij een achtervolging van Brabant naar Gelderland is de politie gestuit op een enorme hoeveelheid gestolen auto-onderdelen. De vondst werd gedaan in een voormalige champignonloods aan de Veilingweg in Velddriel. Dat gebeurde na een lange politieachtervolging die in Brabant begon en bij de loods in Velddriel eindigde. Een man (38) en een vrouw (24) uit Den Bosch werden opgepakt, maar zijn inmiddels weer vrijgelaten omdat er onvoldoende bewijs was tegen het twee-tal.

In de loods lagen een enorme hoeveelheid gestolen auto-onderdelen. Foto: Bart Meesters – Meesters Multimedia

Gestolen Audi
In de loods werd ook een gestolen Audi aangetroffen.  Deze werd afgelopen dinsdag in Den Bosch gestolen. 

Foto: Bart Meesters – Meesters Multimedia

Onderzoek
De politie heeft een uitgebreid onderzoek opgestart.