(Spectaculaire VIDEO) Vrachtwagen ramt vangrail op verbindingsweg A58 naar A65

0

TILBURG – Een vrachtwagen is vrijdagmiddag tegen de vangrail gebotst op de A58 bij knooppunt De Baars, bij Tilburg. De verbindingsweg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer omdat de vrachtwagen brandstof lekte. 

De vangrail raakt zwaar beschadigd. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Klapband
Volgens de chauffeur kreeg hij een klapband aan de rechter kant van de vrachtwagen. Op dashcambeelden die op Facebook zijn opgedoken lijkt echter dat de bestuurder niet op zit te letten en na een forse stuurcorrectie met zijn vrachtwagen de vangrail ramt. 

Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Berger
Een bergingsbedrijf is ter plaatse om het voertuig van de weg te halen.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1318″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]