Twee bestelbusjes botsen op elkaar in Veldhoven

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

VELDHOVEN – Bij een ongeval op de Burgemeester van Hoofflaan in Veldhoven is vrijdagmorgen een gewonde gevallen. Rond 8.10 uur kwamen op de kruising met de Dorpstraat twee bestelbusjes met elkaar in botsing. Een van de inzittenden is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De andere betrokkenen zijn nagekeken door ambulancemedewerkers maar bleken ongedeerd.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Overlast voor verkeer
Het ongeval zorgt in de ochtendspits voor flink wat overlast voor het verkeer. De Run 5300 is afgesloten vanaf het Citycentrum richting het Maxima Medisch Centrum en dit gaat waarschijnlijk wel even duren. Beide busjes raakten zwaar beschadigd en moeten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.