(VIDEO) Man met steekwond meldt zich in ziekenhuis, onderzoek in Julianastraat Roosendaal

0

ROOSENDAAL – De politie heeft donderdagavond een onderzoek ingesteld naar een steekincident in Roosendaal. Rond 22.50 uur horen bewoners veel lawaai aan de Julianastraat. Er werd gegild en een auto reed met hoge snelheid weg. Daarbij werd een auto geraakt.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Bloed aangetroffen
Volgens omwonenden wilde de auto in de Julianastraat achteruit rijden en schepte hierbij een fiets. Daarna stapte een man uit en liep zwalkend weg. De politie trof naast beschadigde auto’s ook bloed op de grond aan. De omgeving werd afgezet en de technische recherche heeft onderzoek gedaan.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Gewonde man bij ziekenhuis
Een man meldde zich met een ernstige steekwond, iets na 23.00 uur, in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. De politie onderzoekt of de gewonde man te maken heeft met het steekincident aan de Julianastraat.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1314″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia