Auto door brand verwoest in Nuenen

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

NUENEN – Op het Ten Hout in Nuenen is zaterdagmorgen een auto door brand verwoest. De brandweer kreeg kort voor 9.00 uur een melding van een autobrand op De Koppel. Eenmaal ter plekke bleek voor dorpshuis De Koppelaar een klein blauw autootje in brand te staan.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Op vreemde plek ontstaan
De brand is door de brandweer geblust maar die kon niet meer voorkomen dat het voertuig onherstelbaar is beschadigd. Het autootje zal moeten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. Volgens de brandweer zou de brand mogelijk bij de linker voorband zijn ontstaan, een vreemde plek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1323″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision