Brandweer vindt grote hoeveelheid hennepafval tijdens testen watertransportsysteem

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

EINDHOVEN – Vanwege de vele grote en zeer grote branden de afgelopen tijd heeft de brandweer zaterdagmorgen een test uitgevoerd aan het watertransportsysteem van drie kilometer op de Kanaaldijk Noord in Eindhoven. Het systeem werd gecontroleerd op lekkages. De slangen die lek waren zijn ter plaatsen vervangen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Hennepafval
Tijdens het opbouwen van het systeem deed de brandweer een vondst van een grote hoeveelheid hennepafval. Vele tientallen vaten met groeibevorderaars, bloeibevorderaars en zeven vuilniszakken met oude hennepplanten zijn aangetroffen. De politie is ingeschakeld om hiernaar te kijken. Het watersysteem van de brandweer heeft de test doorstaan.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1324″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties