Inbraak bij brillenzaak Oosterhout, honderden dure zonnebrillen buitgemaakt

0
Honderden dure zonnebrillen werden gestolen. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Bij Eye-wish opticiens hebben onbekenden in de nacht van vrijdag op zaterdag enkele honderden dure zonnebrillen buitgemaakt. De waarde van de dure zonnebrillen zou ongeveer vijftienduizend euro bedragen. Een ruit van de voordeur werd geforceerd om binnen te komen. 

In de voordeur zit ondertussen weer een andere ruit. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Arendshof
De winkel van Eye-Wish ligt in het overdekte winkelcentrum Arendshof in Oosterhout. Het winkelcentrum is ’s nachts afgesloten. Vermoedelijk zijn de inbrekers via de achterkant van een tegenovergelegen speciaalzaak in kaas in het afgesloten gedeelte gekomen. Bij de speciaalzaak is volgens de politie onder meer een laptop buitgemaakt.

De winkel ligt in overdekt winkelcentrum Arendshof. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

De politie roept getuigen op zich te melden bij de politie.