Man op de vlucht voor politie springt in Dommel in centrum Eindhoven

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukies

EINDHOVEN – De hulpdiensten zijn vrijdagavond met groot materieel uitgerukt nadat een persoon zich in het centrum van Eindhoven onttrok aan een controle van de politie. De man werd op het Stratumseind door de politie gecontroleerd maar had hier echter niet veel zin in en nam de benen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukies

Dommel
Aangezien de politie al snel dichterbij de man kwam dacht die de politie te slim af te kunnen zijn door in het water van de Dommel te springen. De hulpdiensten werden hierop massaal opgeroepen om hulp te kunnen verlenen. Na enige tijd koos de man toch eieren voor zijn geld en is uit het water geklommen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukies

Arrestatie
De ambulancedienst heeft hem nagekeken. Hij bleek niets te mankeren en is hierna aangehouden door de politie. De controle zal op het bureau verder gaan. Ook heeft de man de nacht in de cel mogen doorbrengen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukies