Motorrijder gewond bij ongeval in Etten-Leur

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

ETTEN-LEUR – Vanmiddag is een motorrijder gewond geraakt nadat hij met zijn motor ten val gekomen was. Dat gebeurde op de Zevenbergseweg (N389) in Etten-Leur. De motor is waarschijnlijk gaan schuiven doordat er net een nieuwe band op zat.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Ziekenhuis
De motorrijder is behandeld in de ambulance, en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft de behoorlijk beschadigde Ducati afgesleept.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1325″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia