Motorrijder onderuit op Hilvarenbeekseweg in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Een motorrijder is zaterdagavond onderuit gegaan op de Hilvarenbeekseweg in Tilburg. Door onbekende oorzaak schoof de motor rond 20.45 uur onderuit in een bocht en kwam de man ten val. Hij raakte daarbij een lantaarnpaal.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Ziekenhuis
De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De motorrijder is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor raakte flink beschadigd. De politie sloot een gedeelte van de weg af.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1328″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media