Motorrijder overleden na verkeersongeval in Oosterhout

0
De motorrijder overleed vrijdag aan zijn verwondingen. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Een 58-jarige man uit Bavel raakte woensdagochtend zwaar gewond bij een verkeersongeval op de Beneluxweg. Het slachtoffer reed met zijn motor over de Beneluxweg in de richting van de Europaweg. Ter hoogte van de kruising met de Vondellaan kwam hij in aanrijding met een auto bestuurd door een 45-jarige vrouw uit Breda.

De politie heeft technisch onderzoek gedaan om de oorzaak te achterhalen van het ongeval. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Hartstilstand
Het slachtoffer kreeg ter plaatse een hartstilstand. Hij werd gereanimeerd door twee verpleegkundigen welke onderweg waren vanuit hun werk naar huis. Zij reden toevallig voorbij en besloten direct hulp te bieden. Agenten sloten de AED aan, kort hierna kwam de eerste ambulance ter plaatse waarna de bemanning daarvan de hulpverlening overnam.  Het slachtoffer werd met hartslag en diverse breuken naar een ziekenhuis in Tilburg vervoerd.  

Getuigen gezocht
Een verkeersongevallenanalist  heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld. De politie van het team Dongemond is op zoek naar getuigen van het verkeersongeval. Zij kunnen bellen met 0900-8844.  Op de Facebookpagina van het team is een oproep geplaatst.

Overleden
Op vrijdag 28 juli ontving de politie het nieuws dat het 58-jarige slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden. Het onderzoek naar de toedracht van de aanrijding loopt.