NAC wint met 1-0 van Excelsior in Sint Willebrord

0
Doelpuntenmaker Manu Garcia viert het met zijn teamgenoten. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

SINT WILLEBRORD – NAC heeft de oefenwedstrijd tegen Excelsior met 1-0 gewonnen door een goal van Manu Garcia in de tweede helft. Twee weken voor de start van de competitie was dit de eerste tegenstander uit de eredivisie en directe concurrent. 

Menno Koch (L) in duel met Anouar Hadouir (R). Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Basiself
Trainer van NAC, Stijn Vreven, ging met nagenoeg dezelfde elf van start als de wedstrijd tegen RKC. Met nog een wedstrijd in de oefencampagne te gaan komt langzaamaan de basis van het elftal tot stand waar Vreven de start van de competitie wil ingaan. 

Duel om de bal met Ryan Koolwijk (L) , Dogucan Haspolat (liggend) , Arno Verschueren (R). Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia


Opstelling
Opstelling NAC: Noppert; Sporkslede, Koch, Mari, Angelino; Verschueren, El Allouchi (85. Stans), Korte, Vloet, García; Ambrose (87. Adarabioyo).

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1326″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]