Taxi slaat over de kop op Burgemeester Letschertweg in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een taxi over de kop geslagen. De chauffeur miste rond 4.30 uur komende vanuit de richting Reeshof een bocht, ramde een hekwerk en sloeg over de kop. De taxi kwam op zijn dak tot stilstand.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Geen passagiers
Voorbijgangers hebben de chauffeur eerste hulp geboden in afwachting van de hulpdiensten. Er zaten geen passagiers in de taxi toen het ongeluk gebeurde. De ravage was groot. Overal lagen brokstukken verspreid over de weg en in de berm.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Veel ongevallen
Het is niet de eerste keer dat er in deze bocht een ongeval gebeurt: tientallen auto’s kwamen er al op hun dak terecht. Daar door raakten er al flink wat mensen gewond.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1322″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media