Automobilist onder invloed rijdt tegen stadsbus aan in Breda

0
Foto: Pery Roovers - MaRicMedia

BREDA – Een automobilist mogelijk onder invloed van drugs heeft zaterdagavond op de rotonde aan de Mastbosstraat een stadsbus geramd. Volgens mensen in het tegenovergelegen restaurant was de bestuurder van de auto allemaal rondjes aan het rijden met zijn ruitenwissers aan. Toen de bus kwam wilde hij langs de binnenzijde inhalen en kwam zo tegen de stadsbus.

De bestuurder reed tegen de stadsbus aan. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Aangehouden
De bestuurder was helemaal de weg kwijt en werd dan ook vervolgens in de boeien geslagen. Hij is geboeid en met een politieagent in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de auto is aangehouden. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Berger
Mogelijk had de bestuurder drugs gebruikt. Een berger heeft de auto getakeld en de politie deed onderzoek in de auto. De chauffeur van de bus en de passgiers liepen geen verwondingen op.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1330″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]