Brandweer bevrijdt Dalmatiër uit hekwerk natuurgebied Kampina in Boxtel

0
Foto: Sander van Gils - SQ Vision

BOXTEL – Zondagavond werd de brandweer rond 18.30 uur gealarmeerd voor een hond in problemen nabij de Scheepdonkseweg in Boxtel. Nabij de brug over het Smalwater was een Dalmatiër klem komen te zitten in een klaphek welke het wandelgebied van de Kampina afsluit van de openbare weg.

De brandweer wist het beestje te bevrijden. Foto: Sander van Gils – SQ Vision

Hydraulische spreider
Met een hydraulische spreider werden de spijlen van het klaphek uit elkaar geduwd waarna de hond weer vrij was. Dit gebeurde terwijl de eigenaren van de viervoeter zij aan zij van het beestje zaten. Gelukkig heeft het beestje niets aan het voorvalletje overgehouden en kon samen met zijn baasjes weer huiswaarts nadat de brandweerlieden waren bedankt.

 

foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1332″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]