Breda in Concert, een keur aan Nederlandstalige artiesten

0
Breda in Concert. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Een keur aan Nederlandstalige artiesten betrad zaterdagmiddag en avond het podium op het Chasséveld in Breda. Op een enkele regenbui na was het goed vertoeven op het uitverkochte evenement. 

Alex bracht zijn hit ‘Jij bent veel te mooi” ten gehore. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Snollebollekes
Vijfduizend enthousiaste bezoekers gingen uit hun dak op de klanken van onder andere Alex, Gerard Joling, Arjan Oostrom, John de Bever, Sieneke, Tino Martin en vele, vele anderen. Ook de bekende ‘we gaan naar links, we gaan naar recht’ Snollebollekes kon op de puur Bredaas feestje niet ontbreken. 

Het is geen feest als Snollebollekes niet is geweest. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gebroeders Ko
Het laatste half uurtje was voor het duo Gebroeders Ko wat net als vorig jaar deze succesvolle editie van 2017 afsloten. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1329″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”22″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]