Motorrijder zwaargewond na ongeval met auto in Oosterhout

0
Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Bij een ernstig ongeval op de Wilhelminalaan in Oosterhout zijn zondagavond meerdere gewonden gevallen. De bestuurder van de motor raakte zwaargewond en is onder begeleiding van een trauma-arts met de ambulance met spoed naar Tilburg overgebracht. 

De motorrijder belandde tientallen meters verderop op het fietspad. Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Traumahelikopter
Vier ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder van de auto en een inzittenden van de auto raakte ook gewond. Door de klap vloog het slachtoffer van de motor tientallen meters door de lucht om vervolgens op het fietspad terecht te komen. 

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Onderzoek
De oorzaak van het ongeval is niet bekend, de politie zal hier uitgebreid onderzoek naar gaan doen. De Wilhelminalaan is tijdelijk afgesloten vanwege het onderzoek.