Auto rijdt lantaarnpaal en verkeersbord omver na verkeersruzie in Breda

0
De auto reed een lantaarnpaal en verkeersbord omver - Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Op de Backer en Ruebweg in Breda is maandagmiddag een auto tegen een lantaarnpaal en een verkeersbord gebotst. Daar zou een verkeersruzie tussen de bestuurder van de auto en een busje met twee Poolse mannen aan vooraf zijn gegaan.

Een berger voerde de auto af – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Dashboardcamera
Het busje was uitgerust met een dashboardcamera en de politie zou de gemaakte beelden in haar bezit hebben en onderzoekt de zaak. Ook meerdere ooggetuigen die waren gestopt zijn door de politie gehoord. Het overig verkeer moest over een rijbaan en hierdoor ontstond er al gauw een file. Een berger heeft de auto getakeld. Er vielen geen gewonden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1339″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia