Caravans met bosjes van Fort Oranje verwijderd en elders in Breda opgeslagen

0
Door een speciaal gemaakte opening worden de caravans weg getakeld. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RIJSBERGEN/BREDA – De caravans op Fort Oranje worden sinds de ontruiming maandagochtend met bosjes van het terrein afgetakeld. Door een speciaal gemaakt doorgang, daar moesten wel een aantal bomen voor omgehaald worden, worden de caravans op trailers geladen en afgevoerd. 

De caravans worden stuk voor stuk het terrein afgetakeld. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gesloopt
Daarna gaan de caravans naar een sloopbedrijf aan de andere kant van Breda waar ze tijdelijk worden opgeslagen. Wat er daarna met de caravans gaat gebeuren is niet bekend. Een chauffeur meldde dat de caravans waarschijnlijk gesloopt gaan worden.

Voordat de caravans weggetakeld konden worden werden eerst een aantal bomen verwijderd. Foto: arceer van Dorst – aRicMedia

Rustig
De ontruiming verloop vooralsnog rustig. Een aantal bewoners weigert het terrein te verlate maar dat zorgt nog niet voor overlast. De grotendeels seizoensarbeiders zijn wel vrijwillig het terrein afgegaan. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia