Dronken automobilist ramt lantaarnpaal en gaat er vandoor

0
Foto: Jules Vorselaars - JV Media

TILBURG – Een dronken bestuurder van en auto is in de nacht van zondag op maandag aangehouden op de Tatraweg. De man had even daarvoor met zijn auto een lantaarnpaal geramd en was er vandoor gegaan. De politie was de man al snel op het spoor en trof de auto aan op een parkeerplaats op de Tatraweg in Tilburg.

Foto: Jules Vorselaars – JV Media

In slaap gevallen
Het was voor de man blijkbaar allemaal iets te vermoeiend geweest want hij was in de auto in slaap gevallen. Toen agenten de man wilde wekken bleek de man erg onstabiel op zijn benen te kunnen staan. Een blaastest wees uit dat de man te veel gedronken had waarna hij werd aangehouden.

De man was in slaap gevallen. Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Berger
De auto van der man is door een berger getakeld en afgevoerd voor verder onderzoek.