Dronken automobilist slaat met auto over de kop in Tilburg

0
De auto belandde ondersteboven. Foto: Jules Vorselaars - JV Media

TILBURG – Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag omstreeks 03.00u over de kop geslagen met zijn personenauto. Dit gebeurde aan de Ringbaan-Zuid op de kruising van de Stappegoorweg. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over de man, maar hij bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt.

De man is aangehouden en naar het politiebureau over gebracht. Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Blazen
Agenten die ter plaatse waren gekomen lieten de man blazen. De uitslag van de blaastest was reden genoeg de man aan te houden en over te brengen naar het politiebureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Berger
Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto weg te takelen. De auto raakte onherstelbaar beschadigd.

Een berger heeft de auto getakeld an afgevoerd. Foto: Jules Vorselaars – JV Media