(VIDEO) Leegstaand café Oss voor tweede keer in brand

0

OSS – In het leegstaande café ’t Fabeltje in Oss is in de nacht van zondag op maandag opnieuw brand uitgebroken. Terwijl de politie en brandweer bezig waren met de plofkraak aan het Sterrebos kwam rond 3.25 uur een melding binnen van een uitslaande brand in het café aan de Berghemseweg. Snel pakte de brandweer alles in en reed snel naar de brand. Daar bleek het pand in lichterlaaie te staan. Aan alle kanten sloegen de vlammen uit de voormalige horecagelegenheid. Rond 3.45 uur stortte de zolder van het pand in.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Tweede brand
Exact een week eerder ontstond rond hetzelfde tijdstip ook al brand in hetzelfde café. Ook toen waren de politie en brandweer bezig met de afhandeling van een plofkraak, toen in Heesch, toen de melding binnenkwam. Bij de brand een week eerder kwam veel rook vrij maar de brandweer wist die snel onder controle te krijgen. Over de oorzaak van de brand zondagnacht is nog niets bekend. Het pand zou volgens omwonenden zijn verkocht aan een ondernemer die op deze plaats een appartementencomplex wil bouwen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1333″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision