(VIDEO) Voetganger geschept door auto op zebrapad aan Looveltlaan in Oss

0

OSS – Bij een ongeval op de Looveltlaan in Oss is maandagmiddag een voetganger zwaargewond geraakt. De man werd rond 13.00 uur door een auto geschept toen hij bij het zebrapad ter hoogte van winkelcentrum Ussen en wijkcentrum De Hille de weg overstak. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Traumahelikopter
Een traumahelikopter landde op een grasveld aan de vlakbij gelegen Baljuwstraat en trok veel bekijks. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. Ongevalsanalisten van de politie zijn begonnen met een uitgebreid onderzoek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1336″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision