Auto vat vlam bij tankstation Streepland langs A16 bij Zevenbergschen Hoek

0
De auto vatte vlam bij een tankstation. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

ZEVENBERGSCHEN HOEK – Dinsdagavond heeft een Opel Astra station vlam gevat bij het tankstation Streepland langs de A16. De bestuurder en inzittenden wilde stoppen bij het tankstation toen ineens rook onder de motorkap vandaan kwam. Medewerkers van het tankstation bedachten zich geen moment en duwde de auto naar een veiligere plek. 

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Brandblussers
Ondertussen kwamen de vlammen onder de motorkap vandaan. De medewerkers hebben met brandblussers de brand weten te blussen. De gealarmeerd brandweer heeft de auto nageblust en gecontroleerd of de brand echt uit was. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gisteren opgehaald
De bestuurder had de auto net een dag in zijn bezit. “Mijn vader had de auto gisteren opgehaald, en nu kan hij naar de sloop. Ik denk dat er niet veel mer aan te redden valt”, aldus de dochter van de eigenaar. 

Niemand gewond
Bij de brand raakte niemand gewond. Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1348″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]