Brandweer rukt uit voor mogelijk gaslek Esso langs A58 bij Etten-Leur

0
De brandweer onderzocht samen met een Esso-medewerker de LPG-installatie - Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

ETTEN-LEUR – De brandweer is dinsdagmorgen rond 8.50 uur uitgerukt voor een mogelijk gaslek bij Esso tankstation Bremberg langs de A58 bij Etten-Leur. Samen met een Esso medewerker controleerden ze de LPG-installatie. Wat er precies aan de hand was is niet duidelijk. Het benzinestation is gewoon geopend maar de LPG-installatie is afgesloten. De brandweer is inmiddels weer vertrokken.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1342″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia