Dode man gevonden in woning aan Hugo de Grootstraat in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – In een woning aan de Hugo de Grootstraat in Tilburg is dinsdagmorgen een dode man gevonden. Het slachtoffer zou er volgens de politie al een tijdje hebben gelegen. Of hij werd vermist of een teruggetrokken bestaan leidde is niet bekend.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Onderzoek
Ook is nog niet duidelijk waaraan de man is overleden. Dat moet nog door een arts worden vastgesteld. Forensisch rechercheurs uit Zeeland zijn opgeroepen om sporenonderzoek te komen doen maar de politie denkt vooralsnog niet aan een misdrijf.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1345″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media