(VIDEO) Fietsster aangereden door vrachtwagen in centrum Oss

1

OSS – Bij een ongeval in het centrum van Oss is dinsdagmorgen een fietsster gewond geraakt. De vrouw wilde rond 10.45 uur vanuit de Goudmijnstraat de Oostwal rechtdoor oversteken richting de Walstraat maar werd daarbij aangereden door een vrachtwagen van Domino’s Pizza die vanuit de Goudmijnstraat rechtsaf sloeg de Oostwal op. Mogelijk zag de chauffeur de vrouw in zijn dode hoek over het hoofd.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Groot alarm
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. behalve de politie en ambulancedienst werden ook de brandweer en traumahelikopter opgeroepen. Die laatste twee hoefden echter niet in actie te komen. De vrouw is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Er is door de politie geen aanvullend onderzoek meer gedaan omdat de oorzaak van het ongeval duidelijk zou zijn.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1343″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision


1 REACTIE

  1. Een chauffeur kan iemand in zijn dode hoeken niet over het hoofd zien, hij/zij ziet op die plaatsen namelijk per definitie niks. Jij bent er als medeweggebruiker zélf verantwoordelijk voor dat je gezien wordt. Zie jij de chauffeur niet, dan ziet de chauffeur jou ook niet en dat is levensgevaarlijk. Dat werd ons op de basisschool al geleerd. FF Snel vlak voor een vrachtwagen langs oversteken is net zo verstandig als met een roeibootje voor een vrachtschip langs varen.

Comments are closed.