(VIDEO) Grote hoeveelheid drugsafval aangetroffen langs Millsebaan in Zeeland

0

ZEELAND – Langs de Millsebaan in Zeeland is dinsdagmorgen een grote hoeveelheid drugsafval gevonden. In totaal lagen er in de berm vier grote en tenminste 50 kleinere vaten. De brandweer is ter plaatse om metingen te verrichten.

De politie en brandweer zijn ter plaatse – Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

Onderzoek
Wie verantwoordelijk is voor de dumping van het drugsafval is niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak en de gemeente Landerd, waartoe Zeeland behoort, is in kennis gesteld om het drugsafval op te laten ruimen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1341″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Marco van den Broek / SQ Vision