Man neergeschoten bij schietpartij Puccinistraat Tilburg

0
Het slachtoffer raakte gewond aan been en buik. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – In de nacht van maandag op dinsdag is aan de Puccinistraat in Tilburg een man gewond geraakt nadat hij beschoten werd door onbekenden. De man raakte volgens getuigen gewond aan buik en been. Omstanders hoorden schoten en zagen twee voertuigen wegrijden na het schietincident.

De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Politiehelikopter
Volgens een getuige is het slachtoffer van een balustrade van een woning naar beneden geklommen om vervolgens om hulp te zoeken. Een politiehelikopter is op zoek naar de dader(s) in de omgeving van het schietincident.

Geen aanhoudingen 
De politie heeft na een uitgebreide zoektocht naar de daders nog niemand aan kunnen houden. De politie doet onderzoek naar de schietpartij.