Automobiliste ramt verkeerslicht na uitwijkmanoeuvre in Breda

0
De vrouw ramde met haar auto een verkeerslicht. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Woensdagavond is een auto tegen een verkeerslicht gereden op de Ettensebaan nabij het kruispunt Kruisweide. De automobilste moest uitwijken voor een andere auto die een rare beweging maakte. Hierbij verloor ze de controle over haar auto en kwam op het voetgangerspad terecht en reed hierbij een verkeerslicht uit de grond.

De auto ramde een verkeerslicht. Foto: Per Roovers – MaRicMedia

Lichtgewond
Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plaatse nagekeken maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een Medewerker van orde en handhaving van de gemeente Breda kwam langs en bood gelijk hulp, ook een arrestantenbus van de politie stopte en hielp mee.

Berger
Een berger heeft de auto getakeld. De gemeente is ingeseind omtrent de schade van het verkeerslicht.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia
Foto: Perry Roovers – MaRicMedia