Man slechts lichtgewond na ernstig ongeval op A27 bij Bavel

0
Van de auto bleef niet veel meer over. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BAVEL – Een bestuurder van een auto met Belgisch kenteken heeft bij een ernstig eenzijdig ongeval op de A27 bij Bavel slechts lichte verwondingen opgelopen. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam met zijn auto in de naastgelegen berm terecht. Daar ging hij meerdere malen over de kop en werd vervolgens gelanceerd om in een greppel tot stilstand te komen. 

Bergers hebben de auto getakeld en afgevoerd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Lichtgewond
De man kon op eigen kracht het voertuig verlaten. De man is door een toevallig passerende hulpverleningsvoertuig van EMS nagekeken. Een gealarmeerde ambulance is ter plaatse geweest en heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis. 

Een toevallig voorbijrijdend hulpvoertuig bood eerste hulp aan de bestuurder. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Gevangenisstraf 
Bij controle door de politie bleek de man minder geluk te hebben. Voor zover bekend had de man nog een gevangenisstraf open staan die hij nog uit moest zitten. De man is in de ambulance daarom ook vergezeld van een politieagent.  Na controle in het ziekenhuis zal de man waarschijnlijk naar het cellencomplex over worden gebracht waar hij de rest van zijn gevangenisstraf mag uitzitten. Waarvoor en hoelang de man nog moet zitten is niet bekend. 

Negeren rood kruis
Een bestuurder werd ter plaatse door agenten staande gehouden wegens het negeren van een rood kruis. De bestuurder kan binnenkort een fikse boete op zijn deurmat ontvangen. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1356″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]