Motorrijder omgekomen bij botsing met vrachtwagen in Sint-Oedenrode

0

SINT-OEDENRODE – Bij een ongeval op de Schijndelseweg in Sint-Oedenrode is woensdagmorgen een motorrijder om het leven gekomen. De man kwam rond 6.00 uur ter hoogte van verslavingskliniek Novadic-Kentron in botsing met een vrachtwagen. De politie en ambulancedienst rukten uit maar konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. De motorrijder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Weg afgesloten voor onderzoek
Hoe het fatale ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Verkeersspecialisten van de politie zijn daarom ter plaatse begonnen met een uitgebreid onderzoek. De chauffeur van de vrachtwagen zou zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor. De weg is volgens de VID tot zeker 10.00 uur afgesloten voor het verkeer.

 

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1354″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils