Ramkraak op brillenwinkel in het centrum van Son en Breugel

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

SON EN BREUGEL – In de nacht van dinsdag op woensdag hebben onbekenden een ramkraak gepleegd op een filiaal van Optiek Verhoeven aan het Raadhuisplein in Son en Breugel. Rond 3.30 uur werd vermoedelijk met een auto de pui van de winkel geramd waarna de daders toegang hadden tot de winkel. Er is een onbekende hoeveelheid brillen buit gemaakt bij deze kraak.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

 

Pui totaal vernield
Van zowel de daders en het eventueel gebruikte voertuig ontbreekt op dit moment nog ieder spoor. Een getuige meldde dat hij een kleine donkere auto zonder verlichting heeft zien vertrekken in de richting van het nabijgelegen gemeentehuis. De pui van de winkel werd totaal vernield. Een tijdelijke voorziening moet er voor zorgen dat de winkel weer kan worden afgesloten.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1352″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils