Ruimen van caravans Fort Oranje gaat gewoon door

0
Veld F is gedeeltelijk geruimd. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

RIJSBERGEN – Het ruimen van (vervallen) caravans op Fort Oranje gaat gewoon door. Maandagochtend werd veld F geruimd. Bewoners die daar op het het veld stonden kregen vorige week te horen dat ze afgelopen maandag om 8:30 de caravan verlaten diende te hebben. Ondertussen is er op veld F bijna geen caravan meer te zien en wat rest is en berg rotzooi. 

Veld F op camping Fort Oranje is zo goed als geruimd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Inruimen van caravan
Sommige caravans, vijf in totaal, bleven wel overeind en mogen nog bewoond worden. Of dat nu een pretje is tussen al het afval. Zo kwam er maandagochtend een gezin wat in plaats van de caravan uitruimde juist spullen in de caravan zetten. Achteraf blijkt dat deze mensen toestemming hadden om de caravan voorlopig te blijven bewonen. 

Dit gezin was spullen aan het inruimen bij een caravan op veld F, zij mochten blijven. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Een enkele caravan mocht bijven staan. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Ruimen caravans gaat gewoon door
Ook op andere velden worden lege (vervallen) caravans verwijderd. Volgens de veiligheidsregio zijn deze caravans leeg en niet bewoond. “Met het verwijderen van de lege caravans wordt gewoon doorgegaan”. aldus de veiligheidsregio. 

Aan de andere kant van de camping gaat het ruimen van de caravans gewoon door. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1355″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]